browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Over mij

Ik ben Mahesh Patel, ben gehuwd heb drie kinderen en woon in Zuidlaren. Ik heb de opleiding Sportmassage/verzorger gevolgd en ben hiervoor gecertificeerd.

Ik heb een fulltime baan met werkzaamheden waarin ik veel met mijn hoofd bezig ben. Naast deze baan geef ik massages in de avonduren om balans te brengen in het werken met mijn hoofd én het werken met mijn handen. Het geven van massages geeft mij veel voldoening maar belangrijker is dat cliënten zowel lichamelijk als geestelijk hier baat bij hebben.

Naast mijn baan heb ik verschillende hobby’s vooral sporten heeft mij grote interesse, zowel het actief sporten als het kijken naar de verrichtingen van anderen. Mijn lievelingssporten zijn badminton en golfen. Beide sporten vragen om verschillende lichamelijke bewegingen en intensiteit. Ik zie vaak blessures ontstaan tijdens het sporten, als ik door een massage of een blessurebehandeling met o.a. kinesiotaping / E.H.B.O. de klachten kan verminderen of verhelpen dan geeft dat een goed gevoel. Ook geef ik tijdens het sporten blessurepreventie om de sporters optimaal te kunnen laten presteren zonder blessures.

Op dit moment bied ik twee soorten massages aan, klassieke/sederende massage en sportmassage.
Klassieke/sederende massage is gericht op ontspanning/pijnvermindering bij pijnlijke klachten door een verkeerde houding, spierpijn, stress  etc.
Sportmassages is erop gericht om het lichaam te helpen herstellen na inspanning of het voor te bereiden op inspanning.

De massage geef ik bij mij thuis, in de avonduren en eventueel op zaterdagochtend. U kunt via het contactformulier een afspraak maken.
Voor wie minder mobiel is, is het ook mogelijk dat de massage aan huis wordt gegeven.