browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sederende massages

Heeft u het druk? Komt er veel tegelijkertijd op u af? Voelt u spanning in uw spieren? Een klassieke ontspanningsmassage helpt u om te ontspannen en stress even achter u te laten. Lichaam en geest komen weer in balans en u kunt er weer even tegenaan.

Bij klassieke massage wordt gebruikgemaakt van diverse technieken, die elk een specifieke uitwerking hebben: ontspannen, afvalstoffen en vocht afvoeren, pijn verlichten of vermoeidheid tegengaan. Klassieke massage is gemakkelijk in intensiteit aan te passen, zodat deze voor iedereen geschikt is. Het is ook een hele prettige massage voor wie zich voor het eerst laat masseren.

Klassieke massage is de oudste vorm van massage en wordt vaak als de basis gezien voor vele nieuwere vormen van massage.

Een ontspannings- oftewel sederende massage kan rust geven bij de volgende verschijnselen:
– Stress of een opgejaagd gevoel
– Bij rusteloosheid
– U veel druk van uzelf of uw omgeving ervaart
– Een slechte nachtrust of moeilijk in slaap komen
– Als uw lichamelijke klachten hebt die scherp en heftig van aard zijn
– Uw hoofd zit vol met gedachtes en heeft geen seconde rust

Bij een ontspannende massage wordt zeer langzaam gemasseerd. Hierdoor kan er indien u dit prettig vind veel druk worden gegeven en werkt de massage in op de diepe spierlagen. Daarnaast kunt u zowel als de masseur door het langzame ritme goed voelen waar de spieren gespannen pijnlijk zijn. Hierdoor is deze massage uitermate geschikt om dichtbij uzelf en wat uw lichaam u verteld te komen. Omdat de massage gericht is om het lichaam in een rusttoestand te brengen hoeven er niet heel veel verschillende technieken gebruikt te worden. Dit zou uw lijf en uw geest alleen maar onrustiger maken.